Tjänster

Ibland kan man behöva lite hjälp för att komma igång, oavsett om det är nytt material som behöver trimmas in, eller om man bara behöver en grundlig genomgång av sin utrustning. I butiken i Stockholm har vi vår klippa Jari Hjerpe som hjälper våra kunder att komma igång med sitt material, men då våra kunder är utspridda över hela landet.

Därför har vi ett antal Teamskyttar som är utspridda på lite olika platser i landet som finns tillgängliga för att boka upp för en personlig och mycket grundlig genomgång av ert material. Dom följer ett noga uppsatt schema där dom tillsammans med dig går igenom materialet från montering av eventuella tillbehör till att trimma bågen till perfektion. När ni är klara tas alla viktiga mått så att dessa finns sparade för framtiden.

Det finns även möjlighet att gå samman med några kamrater i klubben för att få hjälp att bli klara inför den stundande säsongen. Våra Teamskyttar assisterar regelmässigt dom svenska bågskyttelandslagen med föreläsningar och support med trimning av material och dom har omfattande kunskap kring trimning och material.

I utgångsläget erbjuder vi denna tjänsten för intrimning av compoundbågar, har du önskemål om andra skjutstilar, ta kontakt så ska vi se vad som kan lösas.

Vill du läsa mera om våra Teamskyttar så kan du läsa mera om dom här:

Anders, Karlstad/Oslo
Hampus, Helsingborg
Isak, Nora
Magnus, Trelleborg,
Mats Inge, Göteborg

Önskar du veta mera eller vill du boka en personlig genomgång? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Namn *
Namn
Välj teamskytten du önskar få hjälp av.
Berätta lite vad du har behöver hjälp med, vilket material du har osv.