Team Bågar&Pilar är personer som vi anser representerar bågskyttesporten och företaget Bågar&Pilar på ett utmärkt sätt. Som Team-medlem så ska man förutom att representera sig själv samt sin förening, även fungera som en representant för Bågar&Pilar och aktivt delta i vårt utvecklingsarbete både inom verksamheten och för sporten i helhet.

En grundfunktion som teamskytt är att man bistår våra kunder med trimningstips, råd inför kommande inköp eller bara agera bollplank för frågor som rör bågskyttesporten. Våra Team-medlemmar är handplockade efter olika kriterier som kan innefatta allt från ledarskapsegenskaper, omfattande kunskaper inom teknik, material, träningslära eller hur man på bästa sätt rehabiliterar skador. Vi testar även massor av nytt material för att hela tiden hålla koll på vad som händer på bågskyttemarknaden.

Allt detta för att kunna tillgodose våra kunder med den bästa tänkbara service och kompetens som vi själva ser som självklart när man handlar med Sveriges ledande bågskyttehandlare.